• Lorem ipsum

BEZORGINGEN

Bezorging in NL via PostNL: € 5,99
(flat rate)                                                                                                

Wij hanteren een leveringstermijn van maximaal 5 werkdagen, echter worden de meeste verzending vaak binnen 2 werkdagen al geleverd.

Shipping tarifs for Belgium, Germany, France & Spain €9,99 (flat rate) 

 
RETOURNEREN

Let op! Het fysiek in de winkel retourneren van een online aankoop is niet mogelijk.

Online aankopen van Le boutique kun je retourneren binnen 14 dagen, indien:
- Het retourformulier is bijgevoegd.
- De artikelen ongedragen zijn en de hang tags nog aan het artikel zijn bevestigd en de retour voldoende gefrankeerd is
- Items uit de sale collectie worden niet geruild! indien u deze terug stuurt krijgt u hiervoor geen geld geretourneerd. Wij houden wij deze 1 week op locatie, indien deze niet worden opgehaald door de koper worden deze als verloren beschouwd. 

Gebruik het retourformulier als je een product terug wilt sturen. Het retourneren via PostNL duurt 2-3 werkdagen. Voor de retour gestuurde items zullen we, na ontvangst van je retourzending, het aankoopbedrag minus de portokosten binnen 14 werkdagen aan je terugstorten. Verzendkosten en retourkosten zijn geheel voor rekening van de afzender en worden derhalve niet door Le boutique vergoed. Het fysiek in de winkel retourneren van een online aankoop is niet mogelijk.

 

Gratis verzending i.c.m. actiebedrag:

Gratis verzending acties gelden zolang als gecommuniceerd. Indien na retour het aankoopbedrag lager dan het actiebedrag uitvalt worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. bijvoorbeeld u koopt 3 items van €30 p/stuk en retourneert 1 item, dan is uw aankoopbedrag €60 ipv €90, bij een actiebedrag van €80 betekent het dat de portokosten alsnog in rekening worden gebracht.  

Download hier uw retourformulier